Væksthormoner

Væksthormon er den engelske væer en af ​​de vigtigste hormoner for dig, fordi det regulerer fedtforbrænding og muskeltræning. Det hjælper kroppen til at mobilisere lagret kropsfedt ved at sende signaler til fedtceller, der vil tillade fedtet at flyde ud, så det kan bruges som energi.

✅ 50% RABAT - Halv pris gennem Testosterontilskudd.com

Naturlig tilskudd!

Personer, hvis blod er utilstrækkelig tilstedeværelse af GH i blodet har et par muligheder, når det kommer til at øge GH-niveauer til optimal ydelse, vækst og udvikling .

En af dem syntetiseres ved injektioner såsom somatropin, som er den generiske form af flere end to dusin mærker af lægemidler, der kan injiceres i kroppen til at producere de samme virkninger som secerneres af hypofysen.

Men injektionerne er ekstremt dyre og er kun (juridisk) gennem en recept samt tæt overvågning og kontrol af en læge. Her kan du også læse mere om naturlige testosteron tilskud til mænd!

 

Virkninger på kropsfunktion av væksthormon

Væksthormon (somatropin, HGH) er kroppens eget hormon, der udskilles af hypofyseforlappen. Det regulerer blandt andet vækst. Væksthormon virker hovedsageligt via vækstfaktorer (IGF-1) produceret i leveren.

Væksthormon i kroppen en række forskellige effekter på kulhydrat og fedt metabolisme. Væksthormon er et anabolsk, dvs. væv-bygning, hormon, øget transport af visse aminosyrer i celler og fremskynder proteinsyntese og påvirker kroppens fedtstofskiftet og vandbalance. Væksthormon øger anabolske steroider testosteron og muskeltræning effekt [1].

Produktion

Alle væksthormon præparater, der fik tilladelse til markedsføring i Finland er blevet fremstillet ved rekombinant DNA teknik.Försäljning af humant væksthormon, der produceres af hypofysen til at dræbe mennesker, på grund af risikoen for, at den dødelige Creutzfeldt-Jakobs sygdom er forbudt i Finland siden 1988.

På det sorte marked, har det indtil de senere år blevet solgt humant væksthormon, ofte Leveres at være væksthormon fremstillet ved rekombinant DNA-teknologi.

Dosis størrelse til medicinsk brug av væksthormoner

I den medicinske anvendelse af væksthormon dosis varierer afhængigt af patientens sygdom og sygdommens sværhedsgrad. Ved behandling af tab af væksthormon hos voksne, er den anbefalede startdosis 0,15-0,3 milligram (ca. 0,5-1 IU eller IE). På lang sigt pleje er den anbefalede dosis af ikke mere end 1-1,3 milligram om dagen (3-4 IU).

Regler for medicinsk brug

Væksthormon er et receptpligtigt lægemiddel, der kan kun ordineres af specialister i endokrinologi, pædiatrisk endokrinologi og barnnefrologi.

I medicin bruges væksthormon primært til pleje af vækst hos børn som følge af utilstrækkelig væksthormon sekretion. På et tidspunkt, plejet selv voksne med væksthormon, hvis de viser sig at have betydeligt underskud af væksthormon.

I betingelserne for en markedsføringstilladelse eksisterende væksthormon præparater er restriktioner og anbefalinger, der er fastlagt. Kun læger med passende specialisering, der er fortrolig med diagnosticering og behandling af væksthormonmangel kan diagnosticere mangel og igangsætte og overvåge behandlingen med væksthormon.

Før anvendelse af væksthormon begynder diagnosen bør omhyggeligt bekræftes ved forskellige stress tests, der måler sekretion af væksthormon. En læge kan være skyldig i vårdfel hvis han / hun ordinerer en patient vækst uden at have set ham / hende, og uden præcis diagnose.

En patient, der modtager væksthormon skal overvåges omhyggeligt f .eks. gennem thyroideafunktionsprøver og undersøgelser på baggrund af glucoseintolerance (forstyrrelse af sukker metabolisme). Kontrol af væksthormon dosis anbefales altid være seks måneder.

Afhængighed

Væksthormon er et doping stof i overensstemmelse med kapitel 44. § 16 strafferet 1 mor. Forordning (705/2002). Væksthormon anvendes på grund af anabolske virkninger [2, 3]. Væksthormon menes at øge muskelmasse og styrke og hjælpe kroppen til at tilpasse sig hårdt fysisk anstrengelse og fremskynde inddrivelsen fra skade.

Bivirkninger

Når væksthormon anvendes i terapeutiske doser, den mest almindelige bivirkninger led- og muskelsmerter forårsaget af væske berigelse, samt forskellige hævelser. Hævelse kan fx forårsage øget intrakranielt tryk eller hævelse af fundus. De kan også forårsage karpaltunnelsyndrom.

Akut overdosering kan medføre hypoglykæmi (lavt blodsukker) og endda koma. Senere kan hyperglykæmi (højt blodsukker) forekomme. Langvarig brug kan forårsage hjertemusklen degeneration, diabetes og akromegali (forstørrelse af brusk, fingre og