Guide: Testosteron booster / Testeron booster

(Ingrediensprofiler, doser og information osv.)

testosteron booster

Ekspertguiden til testosteron booster, lærer om tilgængelige produkter, der kan bidrage til at øge testosteronniveauet og den anbefalede anvendelse til optimale træningsresultater. Vi giver dig alt hvad du behøver at vide og dele vores egne erfaringer fra over 10 års uddannelse og brug af testeron booster og testosteron tilskud.


 

✅ 50% RABAT - Halv pris gennem Testosterontilskudd.com

 

 

 


 

Vi nævner kun den bedste naturlige premium testobooster på markedet! Uanset om du arbejder på et fysisk job, udøver eller blot ønsker at opnå et bedre trivsel i hverdagen, vil du finde den testeron booster der passer dig!

Gør som over 5.000 danske gæster allerede færdige og prøv det!

 

PRIME MALE – Bedømmelse:

prime male

 

Læs anmeldelse

1 mån – € 49

2 mån – € 98

3 mån – € 147 – Gratis forsendelse + 1 kan ekstra!

(90 dages garanti – penge tilbage!)

 

En meget populær testeron booster af kun naturlige ingredienser, den unikke formel har gjort PrimeMale til en uovertruffen vinder blandt så godt styrketræningspersoner, sundhedspassagerer og det daglige menneskes velfærd. Testeron booster har været på markedet siden 2015 og blev solgt over hele verden til mænd i alle aldre – meget takket være deres “verdensomspændende fragt”.

PrimeMale er også blevet populær i stjernens berømtheder verden som svenske Hollywood-stjerne Dolph Lundgren!

testeron booster

Vil du læse mere om testeron booster PrimeMale? Læs hele vores anmeldelse her!


TESTOFUEL – Bedømmelse: 

 

testo fuel

 

Læs anmeldelse

1 mån – 45 €
2 mån – 90 €
3 mån – € 135 – Gratis forsendelse + 1 sæt ekstra + 2 gratis ernærings- og træningsbøger!

(90 dages garanti – penge tilbage!)

 

TestoFuel har en rigtig god ingrediens formel, der er mere optimeret til at opbygge muskler end PrimeMale, hvilket gør det bedre egnet til at udøve mennesker. Dette er nok en af de mest grundigt undersøgte ingrediensformler for muskelbyggetilskud, jeg har set på markedet lige nu. Et stort plus er de ernærings- og øvelsesbøger, du får, hvis du bestiller testeron booster i 3 måneder!

 


 INSTANTKNOCKOUT – Bedømmelse:  (Mest egnet til træning af mennesker, der også leder efter en god fedtbrænder)

 

 

Læs anmeldelse

    1 mån – € 40
2 mån – 80 €
3 mån – € 140 – Gratis fragt + 1 stk ekstra!

(90 dages garanti – penge tilbage!)

Som TestoFuel er Instant Knockout en testeron booster, men med et helt naturligt fedtforbrændingstilskud, der ikke kun hjælper, men også undertrykker appetitten, men også reducerer uønskede fedtindskud. Tilsætningen har også en god virkning at tygge op takket være koffein.

 


Et af de mest almindelige spørgsmål, vi har modtaget gennem årene, har testoboosters arbejde?

Svaret er enkelt, JA. Fra vores egen erfaring vil vi gerne sige, at det rent faktisk gør. MEN du bør ikke forveksle et testosterontilskud med for eksempel anabolske steroider og tro at store muskler vil komme af sig selv.

Et testosteron vil hjælpe dig med at maksimere alle de vitamin- og mineralbehov, som din krop har brug for at udføre på spidsniveauer og afgørende, når det kommer til at opbygge muskler. Nogle af jer kan komme igennem den mad du spiser, men med et testosteron kan du føle dig 100% sikker på at du har alt hvad du behøver for dagen, og din krop har alt, hvad der kræves for at opbygge flere muskler!

Tip!

Sæt ikke pengene på nogen af de billigere varianter af et vidnesbyrd, hvis du skal træne! De mangler ofte vigtige ingredienser og er sjældent lige så velforbedrede som et bedre præmie testosteron booster. Kvalitet er vigtig, og det er værd at få en bedre tilsætning – selvom de har en lidt højere pris!

 

Hvad du vil lære af guiden:
  • Hvad et testosteron er, og hvordan de kan hjælpe med muskelopbygning, humør og libido.
  • Om den vigtigste type testoboosters, herunder Tribulus og ZMA.
  • Sådan Find den rigtige dosering for fælles ingredienser til et testosteron.
  • Hvorfor naturlige disse kosttilskud er sikre og uden bivirkninger.
  • Svar på almindelige spørgsmål vedrørende testosteron tilskud.

 

Introduktion

Vi har alle set dem. Du kender den slags mennesker, der synes at være i stand til at opbygge muskler bare ved at kigge på en vægt. Når de begynder at udøve, synes de ikke at have nogen problemer overhovedet at lægge på masse. De kan endda se muskuløs, før de selv begyndte at træne.

Mens vi alle ved lidt af jalousi, fordi vi ikke har sådanne muskelbyggeri færdigheder. Vi stræber også efter at få det, de har, evnen til at få større muskler med en næsten alarmerende hastighed. Så hvad er forskellen mellem os?

Det er almindeligt for disse heldige få at have højere end normale niveauer af testosteron!

 

Denne lille hormon er, hvad der adskiller eliten fra den gennemsnitlige praktiserende læge og forårsager muskuløse forskelle mellem mænd og kvinder. Når det kommer til at opbygge muskler, øge styrke og forbedre udholdenhed, er testosteron et must.

Der er mange naturlige kosttilskud, der er designet til at understøtte optimale testosteronniveauer og sørge for at få mest muligt ud af dine hormoner. Nogle produkter sælges som individuelle ingredienser, som du kan være sikker på at få i alt du gør for dig selv, og sælges som en klar blanding af flere potente test forstærker samlet i ét produkt, for at gøre det lidt lettere.

Fordi det er bare det, der er vigtigt, for at opbygge muskler, skal du gøre ret til at spise ordentligt. At spise ordentligt betyder, at du skal have den rigtige mængde næringsstoffer. Vi ved, at vi har brug for protein og kulhydrater, men glemmer ofte mange andre vigtige mineraler og vitaminer, som kan gøre en stor forskel. Det er her et testosterontilskud kommer ind på billedet!

 

I denne vejledning vil vi se på nogle af de mest populære stoffer, der bruges til at forbedre testosteronet naturligt.

1.1. D-Apartinsyre og Dosering
1.2. Tribulus Terestris og Dosering
1.3. ZMA og dosering
1.4. Eurycoma Longifolia og Dosering
1.5. Epimedium og Dosering
1.6. EFA (essentielle fedtsyrer) og dosering
1.7. DHEA (Dehydroepiandrosteron) og Dosering
1.8. Anti-østrogener (Aromatasehæmmere) og Dosering
1.9. DIM (Diindolymetan) og Dosering
1.10. Chrysine (5,7-dihydroxyflavon) og dosering
2. Fordele ved testosterontilskud
3. Ofte stillede spørgsmål


D-Apart syre

D-Apartic Acid testeron boosterDosering: Undersøgelser har vist 3 gram pr. Dag Den første morgen er den bedste.

D-asparaginsyre er en testosteronoptimering, der hurtigt er blevet en af ​​de mest populære og et af de mest eftertragtede på markedet.

D-asparaginsyre er en aminosyre til stede i neuroendokrine væv hos mennesker, som spiller en rolle i syntesen af ​​luteiniserende hormon (LH) og testosteron.

LH signalerer frigivelsen af ​​testosteron fra testiklerne. D-asparaginsyre syntetiseres, når aspartat konverterer L-asparaginsyre til D-asparaginsyre. Denne transformation forekommer i testiklerne såvel som andre væv gennem hele kroppen.

D-asparaginsyre har også vist sig at øge testosteronproduktionen direkte gennem testiklerne. Så ikke alene d-asparaginsyre forårsager frigivelse af mere testosteron, men også produktion af mere testosteron. Dette er et dobbelt angreb på testosteronoptimering.

En studie dosis på 3 gram natrium d-aspartat til voksne mænd i alderen 27-37 år i 12 dage, hvilket resulterede i en 42% stigning i gennemsnitlige testosteronniveauer.

 


Tribulus Terestris

Dosering: Typisk brug er 300-600 mg pr. Dag

Tribulus Terestris har været et af de mest populære kosttilskud på markedet i flere år. Tribulus er faktisk ekstraheret fra en plante fundet i Europa, Asien, Afrika og Australien. Tribulus indeholder forbindelser kaldet steroidalaponiner, der kan øge testniveauet. Den mest bemærkelsesværdige af disse saponiner er protodioscin.

Protodioscin er en steroidalaponin, der findes i en række plantearter. Protodioscin kan øge niveauet af hormoner testosteron, dihydrotestosteron og dehydroepiandrost. Bodybuilders har brugt tribulus i flere år i et forsøg på at øge testosteronniveauerne, forbedre muskelmasse, fedt tab, styrke og udholdenhed.

Tribulus arbejder gennem protodioscinets aktive bestanddel for at øge testosteronniveauet gennem stimulation af hypofysen. Denne stimulering er beregnet til at fremme produktionen af ​​luteiniserende hormon (LH), hvilket kan øge de ubundne frie testosteronniveauer.

Selv om det stadig er kategoriseret som et testosteronforstærker, har protodioscin også vist et løfte om sin evne til at øge nitrogenoxidproduktionen. Øget nitrogenoxid kan føre til øget blodgennemstrømning og overordnet vækst. Fordi effekten af ​​tribulus synes at være forbundet med protodioscin, er det bedst at søge et produkt, der er standardiseret og indeholder en høj mængde aktiv ingrediens!

 


ZMA

Dosering: optimal brug er en betjening 30 minutter før søvn.

ZMA er et testosteronforbedringsprodukt, der består af tre forskellige ingredienser. ZMA står for: Zink (såsom l-monmetionin og aspartat), Magnesium (såsom aspartat) og Vitamin B6 (som pyridoxin HCL). ZMA er nyttigt for alle atleter, fordi det hjælper med at beskytte mod udtømningen af ​​disse tre vigtige mineraler og vitaminer, som ofte opstår efter intensiv eller langvarig motion. Et godt træk, vi bemærker, er en meget bedre søvn, som hjælper kroppen med at genoprette og opbygge muskler!

Zink er en mikromineral involveret i virkningen af ​​flere hormoner, herunder insulin, væksthormon, testosteron og østrogen. Det er involveret i mere end 200 enzymatiske reaktioner. Forskning har vist, at træningspersoner har et større behov for zink, fordi de er mere tilbøjelige til at få zinkmangel. ZMA indeholder normalt 30 mg zink.

En undersøgelse fra 1996 med titlen “Zinkstatus og serum-testosteronniveauer hos friske voksne” viste, at 30 mg ekstra zink dagligt af raske mænd, der oplevede moderat zinkmangel, fordoblede testosteronniveauet i løbet af en 6 måneders tidsramme.

testosteron booster

Magnesium er en makromineral som er involveret i over 300 enzymatiske reaktioner i kroppen, herunder glycolyse, Krebs cyklus, kreatinfosfatbildningen, nukleinsyresyntese, aminosyre-aktivering, sammentrækning af hjerte- og glat muskulatur, cyklisk AMP-dannelse, og vigtigt for styrke praktiserende proteinsyntese. Med magnesium, som har en rolle i alle disse funktioner, kan en mangel forringe testosteronniveauer og muskelvækst på mange forskellige niveauer. ZMA indeholder normalt 450 mg magnesium.

Sidst men ikke mindst i ZMA-formen har vitamin B-6, også kendt som pyridoxin, store konsekvenser for proteinsyntese. Coenzymformen af ​​dette vitamin er forbundet med et stort antal enzymer, hvor størstedelen af ​​disse enzymer er en del af aminosyremetabolismen. Det er nødvendigt i glykogenkatabolism til “låse” den kulhydrat energi og har også vist sig at reducere kataboliske virkninger af visse steroider såsom glucocorticoidhormoner (cortisol). Dette kan øge testosteron til cortisol forhold, hvilket kan føre til positive muskelbyggeri effekter. ZMA indeholder normalt 10,5 mg vitamin B6.

Disse tre ingredienser i ZMA har vist sig at øge antallet af testosteronniveauer med op til 30%. Alle ingredienser er næsten altid inkluderet i et testosteron tilskud.

 


Eurycoma longifolia

Dosering: 200-600 mg pr. Dag har vist sig at være effektiv.

Eurycoma longifolia er et andet testosteron optimering supplement, der kan gavne den naturlige vægtløftning. Det er en urt, der normalt findes i Indonesien og har længe været nævnt for sine testosteronforbedrende fordele.

En stor del af testosteron, som cirkulerer i kroppen, er bundet af et protein kaldet SHBG (kønshormonbindende globulin). Testosteron bundet til SHBG anses for ineffektivt og har ingen effekt på muskelvækst. Kun fri testosteron udøver virkningerne tilskrives hormonet. Disse effekter er androgen (maskulinisering og seksualisering, både fysiologisk og mentalt, hvorved libido forbedres), og den anden er anabolsk (byggevæv, hovedsagelig til muskler).

Det antages, at de aktive ingredienser registrerer og binder SHBG og derfor forhindrer SHBG i at fange cirkulerende fri testosteron. Denne stigning i fri testosteron vil muliggøre en forøgelse af alle fordele ved muskelopbygning, der resulterer i højere testniveauer. Det har også vist sig at øge genopretningen fra træthed og øge styrken. Dette er en stor fordel for alle dem, der arbejder hårdt.

 


Epimedium

Dosering: Da produktets renhed og styrke varierer mellem mærker, følg etiketinstruktionerne.

Epimedium er en grøn plante, der er introduceret til Asien og Middelhavet, og har en lang historie i brug i traditionel kinesisk medicin.

Epimedium indeholder en aktiv ingrediens kaldet icariin. Icariin anses for at være den forbindelse, der er ansvarlig for testosteronforbedrende egenskaber. Undersøgelser har vist, at når rotter modtog doser af icariin, viste de en 3 gange stigning i testniveauer. Selv om der stadig er et menneskeligt studie, der har dupliceret dette, viser Epimedium, at det kan være et effektivt testosteronforøgelse supplement.

En anden fordel ved Epimedium er, at icariin også hæmmer PDE-5 enzymet og indeholder lignende forbindelser som mange lægemidler med erektil dysfunktion. Dette øger blodgennemstrømningen og libido.

Prøv at finde et produkt, der indeholder mindst 10% icariin, hvis du vil prøve!

 

 


EFA (essentielle fedtsyrer, Omega-3 mm)

Dosering: Typisk indtag er 2-3,5 gram per dag af omega-3 og fra 7,5 til 14 gram per dag af omega-6 fra både udvidelser og hele fødekilder.

Mens EFA præparater kan ikke synes så godt som nogle andre testosteron forstærkere, essentielle fedtsyrer, næringsstoffer, som din krop virkelig har brug for at fungere ordentligt. I styrkepraktiserende og bodybuilders bidrager EFA’er til muskelvækst ved at øge testosteronniveauet.

 

Desuden er det nødvendigt, at muskel udvikling og energi i bodybuildere og stærke mænd, der er bevis, der viser, at efas er afgørende for mange metaboliske processer i kroppen, herunder forbedrede fedtstofskiftet, sund kører adfærd og libido for folk i almindelighed, og vigtigst produktionen af ​​testosteron.

Da EFA så er stærkt involveret i syntesen af ​​testosteron, en mangel på Omega-3 og omega-6 fedtsyrer føre til lavere testosteron niveauer, fordi Omega-3 end indlysende, hvis du motion


DHEA (dehydroepiandrosteron)

Dosering: Typisk brug er 10-50 mg dagligt.

DHEA er et hormon til stede i kroppen og udskilles af binyrerne. Det har været impliceret i en lang række biologiske virkninger hos mennesker.

Det virker på androgenreceptoren både direkte og indirekte gennem dets metabolitter, androstenediol og androstenedion. Begge disse kan konvertere til at producere testosteron og østrogener. DHEA betragtes faktisk som et neurosteroid.

Tanken bag DHEA kosttilskud er, at den til sidst vil blive omdannet til testosteron, hvilket fører til højere testniveauer. Niveauet af DHEA stiger normalt hos mennesker mellem 25-30 år og vil falde efter det. Når en person er 80 år gammel, vil de sandsynligvis kun have 5-10% af DHEA tilbage.

Derfor anbefales DHEA ofte til folk i alderen 30 og derover. Mens DHEA kan konvertere til testosteron i kroppen, er juryen stadig ude, hvis det kan øge testniveauet, når det tages som en tilsætning. Læs mere om alder og testosteronmangel her.

 


Anti-østrogener (Aromatase Inhibitorer)

Mange indser ikke, at mænd også har østrogen i deres kroppe. Den er kun til stede i lavere mængder end kvinder. Når du forsøger at maksimere muskelmasse, er testosteron ikke det eneste, der betyder noget. Forholdet mellem testosteron og østrogen er også meget vigtigt.

For optimal muskelvækst er målet at hæve testniveauet så højt som muligt, mens østrogen er så lav som muligt. Problemet er, at når testniveauerne er høje, er der et enzym kaldet aromatase, der omdanner testosteron til østrogen.

Dette er faktisk den primære måde, at mænd producerer østrogen. Dette er præcis det, du ikke vil have, når du tager skridt til at øge testosteron. Heldigvis er der tilføjelser som testosteron kosttilskud, der kan minimere denne transformation og nedsætte forekomsten af østrogen i kroppen og tilføje testosteron niveauer til toppen!

testosteron booster kvinnor

 


DIM (diindolimethan)

Dosering: Typisk brug er 100-300 mg pr. Dag.

DIM er et phytonutrient afledt af fordøjelsen af indol-3-carbinol. Indol-3-carbinol findes i grøntsager og er delvist ansvarlig for sundhedsfordelene ved disse typer fødevarer.

DIM har evnen til at fremskynde metabolismen af harmløse østrogener. Denne hurtigere metaboliske proces af østrogener reducerer tiden i kroppen og udskilles efterhånden gennem urinen.

 


Chrysin (5,7-dihydroxyflavon)

Dosering: Typisk brug er 1-4 gram pr. Dag.

Chrysin er et flavonoide ekstraheret fra et medlem af passionsblomstfamilien. Det er blevet rapporteret at have evnen til at hæmme aromatasenzymet, som er ansvarlig for omdannelsen af testosteron til østrogen.

Af denne grund har Chrysin været et populært anti-østrogen inden for bodybuilding samfundet i flere år.

 


Konklusion

Så der har du det! Dette er dit fulde arsenal i krigen mod lavt og utilstrækkeligt testosteron. Uanset om du beslutter dig for at investere i et færdiglavet tillæg, eller hvis du beslutter dig for at købe separate ingredienser, er disse de vigtigste ingredienser at søge efter.

Testosteron er måske ikke den eneste faktor, der afgør succesen af dine træningsprogrammer, men det er en stor og vigtig del, der simpelthen ikke kan ignoreres. Fra bodybuilder til powerlifters til atleter, der øger deres testosteron ved hjælp af en testosteron booster, vil det give forbedringer i fremtiden.


Fælles spørgsmål, vi får

Kan alle produkter på denne liste kombineres?

Ja, produkterne i denne vejledning vil ikke interagere med hinanden. Fordi der ikke er nogen interaktion mellem disse produkter, er det sandsynligt, at de vil fungere godt sammen. For bedst at teste effektiviteten af ​​et produkt anbefales det at prøve en ad gangen uden at ændre kost eller motion for bedst at måle resultaterne. Vi anbefaler stadig en færdig testosteron booster, så du ikke behøver at tænke på dosering mv.

 

Hvor gammel skal jeg være, før jeg begynder at tage testeron booster?

Det anbefales normalt at du er mindst 18 år, før du begynder at tage et testosteron booster (“testobooster”) produkt. Naturlige testosteronniveauer er allerede naturligt meget høje da. Jo ældre du er, desto mere sandsynligt vil disse produkter fungere godt for dig. Da det handler om at supplere med naturlige ingredienser, behøver du ikke bekymre dig, et testosterontilskud vil gavne flere mænd efter ca. 20-25 år.

 

Er testeron booster kun til vægtløftere eller kan også atleter drage fordel af dem?

Testosteron booster kan være til gavn for atleter så meget som vægtløftere. Du kan faktisk tage en testosteron booster, selvom du ikke træner! Testosteron øger styrke, hastighed og muskelmasse. Disse fordele er et aktiv i enhver sport, men det bidrager også til et bedre hverdagsliv for alle mænd.

 

Kan testeron booster tages med andre kosttilskud som kreatin, BCAA eller beta-alanin?

Absolut! Der er ingen interaktioner mellem testosteronforstærkere og andre muskelbyggetilskud. Muskelbyggere som kreatin, BCAA og beta alanin virker godt, når de tages med naturlige testforstærkere, og du behøver ikke stoppe med at tage dem.

 


Vælg den rigtige testosteron booster / testeron booster

Der er masser af ineffektive testforstærkere på markedet, der giver denne produkttype et dårligt navn. At vælge en testosteronforstærker, der vil virke for dig, kan ikke altid føle sig så let, derfor har vi valgt kun at liste din bedste testeron booster / testosteron booster her på siden.

Alt arbejde er stort set det samme, men er normalt designet til forskellige formål. Hvis du vil have et godt supplement, som vi anbefaler, prøv PrimeMale, hvis du vil have et tillæg til træningen, prøv Testo Fuel i stedet. Hvad der skelner dem er formlen, det vil sige det sammensatte indhold. Sidst men ikke mindst, prøv Tilskud testosteron booster til en rigtig god pris via os!

 

Dybest set kommer alt ned til ingredienserne. Vi brugte lang tid igennem videnskabelige undersøgelser og undersøgte ingredienserne såvel som kigger på andres anmeldelser og vurderinger.

I det væsentlige vil du have noget, der har videnskabeligt bevist ingredienser + ingredienser, der er helt naturlige, så du ikke får nogen bivirkninger. Derfor har vi kun naturlige testosteron booster på listen!

Hvis du leder efter en anbefaling baseret på vores egen forskning, anbefaler vi primært Prime Male testeron booster som det bedste af blot et par testobooster på markedet, der faktisk er effektivt.

Jeg håber du finder alle vores testeron booster / testosteron booster anmeldelser meget nyttige!