Nedsat muskelmasse

Det er en simpel ligning: Testosteron opbygger muskelmasse og lav testosteron bidrager til mere fedt. Testosteron er det ‘mandlige hormon’ gør det muligt at udvikle muskelmasse af den mandlige fysik. I fravær af testosteron, hormon østrogen tager over. Østrogen sætter fedt hvor du mindst ønsker det: på brystet og omkring maven.

weak photo

Tab af muskel kaldet muskelsvind, og der er en sen tegn på lavt testosteron. Men selv før du bemærker muskelsvind, kan du føle svagere og mindre energisk. Muscle celler har receptorer for testosteron, kaldet androgen receptorer. Når testosteron binder til receptorerne, vedligeholdes muskelfibre. Uden testosteron stoppe vedligeholdelse og muskler forringes.

Lav testosteron hos overvægtige mænd øger fedtdepoter, især på maven.

Fedtceller, forårsager produktion af et enzym kaldet aromatase. Dette enzym omdanner testosteron til østrogen. Østrogen forårsager derefter mere fedt, der skal deponeres i brystet, hofter og lår.

Øget kropsfedt spise væk på testosteron, og det kan blive en ond cirkel. Men de kosttilskud og god ernæring kan give dig et løft i den rigtige retning! Læs mere her om testosteron kosttilskud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *