Køb testo plaster

Beskrivelse

Testosteron Patch 30 pcs 100% naturlige ingredienser. Cøliaki venlige! Tre-lags plaster på den nyeste teknologi for at sikre en jævn og kontinuerlig strøm af næringsstoffer. 95% absorberet, hvilket minimerer risikoen for bivirkninger.

Bemærk Disse patches ikke indeholder testosteron. Komponenter af plasteret danner testosteron i kroppen. Plastret ikke indeholder steroider af nogen art.

Testosteron Patch

Beskrivelse
testosteron patches 100% naturlige ingredienser er langsomt frigives gennem huden, (16-24 timer) og transporteres af kroppens blodbanen. Dermed udenom fordøjelsesprocessen, som delvis ødelægger vitaminer, før de kan gøre nogle gode.

Plasteret leveringssystem (transdermal teknologi) giver derfor mulighed for lavere doser, så mindst 95% absorberes og derved minimerer risikoen for bivirkninger. Køb testosteron plaster kan bruges af cøliaki og lignende, da disse grupper er vanskelige at assimilere næringsstoffer gennem tarmene.

Let at anvende
Placer plasteret overalt på huden, hvor det er tørt, rent og hårløse. Skulder, ryg, og maven er særligt gode steder. Fjern den brugte plaster efter 24 timer og anvende en ny på samme tidspunkt hver dag, men sætte det på forskellige dele af din krop til at minimere risikoen for hudirritation.

Testosteron Patch er en ny tilgang til at sikre en bedre optagelse af essentielle næringsstoffer for dit helbred. Din krop har brug vitaminer og mineraler til at fungere ordentligt. Testosteron patches er en sikker, effektiv og godt alternativ til tabletter, kapsler og flydende kosttilskud.

Prøv Testosteron Patches dag og opdage dette 100% naturlig kilde til sundhed

 

Testosteron patches er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Ingen af ​​de oplysninger bør betragtes som medicinsk rådgivning. Enhver med en medicinsk tilstand bør konsultere en autoriseret læge. Individuelle resultater kan variere.

Mere information

Hvor ofte kan du bruge dem?
Alle pakker er tilstrækkelige for et månadsdos for én person, dvs. brugen af et plaster om dagen.

Alle mennesker har de dog forskellige behov, så nogle kan få ved fint med kun at bruge 1-3 pc patch denne uge.

Så hvis du er i meget godt helbred eller måske placere pletter på de unge, eller du kan blot ønsker at få pakken til at vare længere, fordi du vil spare penge, kan du bruge en lavere daglig eller ugentlig dosis.
For at gøre dette nemt ved enten at sætte dem sjældnere, eller du kan med en ren saks til at klippe et plaster (når at bruge) i 2-4 stykker og dermed bruge en mindre plåsterbit dag.

Gode!

Du kan selvfølgelig bruge flere forskellige slags pletter på samme tid, hvis du ønsker og har brug for det.
Gode steder at placere dem på
De gør de allerbedste på rene, tørre og hårløse steder hvor der er mange blodkar i det øverste lag af huden. På billederne nedenfor kan du se de relevante placeringer.

Sætter du højre, så det sidder der, og du kan derefter også tage et brusebad med det, uden at det kommer ud (jeg har testet, og det virker).
Ideelt set bør du ikke sætte det hvor huden ofte bevæger sig, strækkes eller foldet, fordi det kan komme ud.

Når du har siddet på det, så det bør forblive der hele tiden, fordi hvis du tager den ud, fordi du måske ønsker at flytte det, så det mister sin vidhäftelseförmåga.

Men hvis du kan sveder meget eller er meget akrobatisk, kan det komme af sig selv efter et stykke tid. Så du så, fastgøre ekstra fint med hjælp fra en egnet hud bånd, eller sikre den med en bandage.

 

Sæt selv glad bag øret og på den øverste indersiden af ​​underarmen

Er sådan her det virker plastre
De består af 3 stykker af latex layer lag som vist nedenfor.

1) Det øverste lag tjener både som et forseglingslag for at sikre, at næringsstofferne ikke kan slippe ud, og for at beskytte plastret bliver beskadiget af miljøet og kropsbevægelser.
2) Her er de aktive næringsstoffer og lag virker som et reservoir.
3) Det sidste lag har tre funktioner. For det første, det virker som en kontaktlim mod din hud. Det åbner også op hudens porer at skabe en højere absorption af alle de næringsstoffer, og at den virker som en transportkanal til huden.

Har en lang holdbarhed. Bedste-før dato er tre år efter fremstillingen.

Bemærke alle mennesker på en virkning?

Ligesom med konventionelle mundtlige kosttilskud, de giver en mærkbar effekt for dig, hvis du er mangelfuld i, eller har et reelt behov for de faktiske ingredienser. Nogle pletter kan mærke allerede få timer efter samme dag, den anden patch først efter flere uger eller flere måneder.

Købere, ydeevne og perioder er meget individuelle. Nogle opmærksom på det meget hurtigt, andre langsomt, nogle ikke mærke noget overhovedet.

Hvis du er usikker på, hvad din krop har brug for at se alle de oplysninger, du kan finde og læse. Spørg rundt blandt mange af dem, der arbejder og vidende i sundhed og ernæring, og følg hvad der er under den næste overskrift.
Så prøv en eller flere depotplastre anbefalede til dine behov bedst.
Kan alle bruge disse patches?
Bemærk venligst, at oplysningerne om de patches ikke er bestemt enten til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Oplysningerne skal ikke betragtes som medicinsk rådgivning.

Behandling

Lyt altid til din læge først, hvis du går på medicin eller behandling for noget. For eksempel hvis du har prostatakræft eller andre kræftformer kan stige, når kroppen gør mere testosteron, eller for eksempel hvis du tager blodfortyndende medicin og ønsker at begynde at bruge Ginko Biloba, ingefær eller andre stoffer også kan fortynde blodet, det er for alle mulige sygdomstilfælde vigtigt for dig, før den første kamp i din læge, hvis du måske helt undgå en bestemt type plantestoffer eller hvis du har brug for at gå på hyppige kontroller for enhver. justere dosis af din medicin.

Hvis du er overfølsom normalt får hudirritation ved brug af konventionelle sårbandager, kan det ske, at du får en lille rødme på huden selv af depotplastre. Dette giver dig mulighed for at undgå og minimere ved ikke at fastgøre det næste plaster på samme sted som den sidste.

OBS! Brug ikke disse patches som forbindinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *