Er det ulovligt at bestille testosteron køb?

De fleste af de stoffer, der anvendes til doping formål er receptpligtig medicin, og de er derfor kun beregnet til behandling af sygdomme, der er etableret af de regulerende myndigheder.

Indkøb af lægemidler via internettet er kun tilladt fra apoteker inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EU-lande, Norge, Island og Liechtenstein) eller andre juridiske udlevering point medicin. En række medicinsk svarende til tre måneders forsyning kan bestilles. Den modtagende receptpligtig medicin skal også besidde en recept modtaget af læger.

Europæiske

Hvis der ikke er opskrift, eller hvis du bestiller midlerne fra et organ uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, kan du opleve, at du er skyldig i enten doping eller narkotikakriminalitet, i henhold til det emne, du har bestilt.

Ifølge strafferetten definerer anabolske steroider, testosteron og dets derivater samt væksthormon og kemiske stoffer, der øger produktionen af testosteron, eller afledninger af væksthormon, som dopingmidler. Som forfalskede lægemidler kan betragtes som ulovlig indrejse af andre lægemidler end dem, der kræves af strafferetten (link is eksterne)defineret som dopingmiddel. Ved mindre alvorlige forbrydelser oftest vurderes at bøder, i mere alvorlige tilfælde til f.eks 1-2 års fængsel.

I Dopinglinkkis rådgivningstjeneste kan ikke vi mere specifikt at overveje straf for doping lovovertrædelser eller andre straffesager. Mere information om bestilling via internettet, kan du blandt andet få fra Told hjemmeside (link er ekstern)eller Told telefon 020 690 600. Mere information om stoffer, der er klassificeret som lægemidler kan fås fra det nationale agentur for lægemidler Fimea (link er ekstern).

Bestilling via internettet testosteron køb

Det betaler sig på at huske, at der er andre risici forbundet med bestilling testosteron køb via internettet. Online solgt ulovligt produceret, forfalskede lægemidler, dopingmidler og kosttilskud. Der er ofte alvorlige mangler i hygiejnestandarden i illegale laboratorier, og urene stoffer kan medføre en øget risiko for infektion.

Sammensætningen af ​​de ulovligt fremstillede stoffer kan også afvige fra den i markedsføringen – de kan endda indeholde helt forskellige stoffer end angivet. De aktive stoffer eller andre komponenter, kan således være unøjagtige, ineffektive eller endog farlig.

kontrol

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *