“Brain tåge”

Brain tåge omfatte symptomer som forvirring, glemsomhed, manglende fokus og mental klarhed. Dette er også en af ​​de symptomer på lavt testosteron.

Brain tåge er en almindelig sætning, der opsummerer de følelser af forvirring, glemsomhed og manglende fokus og mental klarhed.

Brain tåge er desværre ret almindeligt, men det er ikke normal.

Et bidrag kan ofte undertrykke og mere eller mindre kur hjerne tåge blandt mange mænd, der lider af testosteron mangel. Føler du dig ofte træt, forvirret, mister ord eller har svært ved at fokusere, for eksempel jobbet kan et bidrag kan gøre en stor forskel!

 

brain photo

Hjerne tåge (også kaldet træthed, træthed, languidness, træthed og sløvhed) er en subjektiv følelse af træthed, som er forskellig fra svaghed, og har en gradvis start. Modsætning svaghed, kan træthed afhjælpes ved hvileperioder. Træthed kan være fysiske eller psykiske årsager. Fysisk træthed er den forbigående manglende evne en muskel til at opretholde optimal fysisk præstation, og er lavet mere alvorligt ved intens fysisk træning. [1] [2] [3] Mental træthed er et forbigående fald i maksimal kognitiv ydeevne på grund af lange perioder med kognitiv aktivitet. Det kan manifestere sig som døsighed, letargi, eller rettet opmærksomhed træthed. [4] Medical, træthed er et non-specifikke symptomer, hvilket betyder, at den har mange mulige årsager og følger mange forskellige forhold. Træthed betragtes et symptom, snarere end et tegn, fordi det er en subjektiv følelse rapporteret af patienten, snarere end en objektiv, der kan observeres af andre. Træthed og følelse af træthed ‘er ofte forvirrede. [5]

 

Mental træthed er en midlertidig manglende evne til at opretholde en optimal kognitive præstationer. Starten af ​​mental træthed i løbet af en kognitiv aktivitet er gradvis, og afhænger af den enkeltes kognitive evner, og også på andre faktorer, såsom søvn tab og generel sundhed. Mental træthed har også vist sig at mindske fysiske præstationer. [4] Det kan manifestere sig som døsighed, letargi, eller rettet opmærksomhed træthed. Mindre opmærksomhed kaldes ego udtømning og opstår, når den begrænsede “selvregulerende kapacitet” er forbi. [14] Det kan også beskrives som en mere eller mindre svækket bevidsthed. [15] Under alle omstændigheder kan dette være farligt, når udfører opgaver, der kræver konstant koncentration, såsom at køre store køretøjer. For eksempel, som en person er tilstrækkeligt søvndyssende oplevelse mikro-søvn. Objektive kognitive test bruges dog til at differentiere de neurokognitive underskud hjernesygdom fra dem kan tilskrives træthed. [Edit]

 

Træthed er et normalt resultat af bearbejdning, psykisk stress, overstimulering og under stimulering, jetlag eller aktiv fritid, depression og også kedsomhed, sygdom og mangel på søvn. Det kan også have kemiske årsager, såsom forgiftning eller mineralske eller vitaminmangel. Kronisk blodtab resulterer ofte i træthed, såvel som andre betingelser, der medfører anæmi. Træthed er forskellig fra døsighed, hvor en patient føler, at søvn er nødvendig. Træthed er en normal reaktion på fysisk anstrengelse eller stress, men kan også være et tegn på en fysisk lidelse. Midlertidig træthed vil sandsynligvis være en mindre sygdom som en almindelig forkølelse, som en del af sygdommen adfærdsmæssig reaktion, der opstår, når immunsystemet kæmper en infektion.

 

Træthed er generelt betragtes som et mere langsigtet tilstand end døsighed (somnolens). [16] Også søvnighed kan være et symptom på de medicinske spørgsmål, som regel resulterer mangel på god nats søvn, eller mangel på stimulation. [17] Kronisk træthed, på den anden side, er et symptom på en større medicinsk problem i de fleste tilfælde. Det manifesterer sig i psykisk eller fysisk træthed og manglende evne til at udføre opgaver på normal ydelse. [18] Begge ofte i flæng, og også kategoriseret under beskrivelsen af ​​”at være træt.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *